Tordera A 6 – 4 Cassà A

Nova victòria del primer equip. Aquest matí hem rebut la visita del Cassà que ha presentat una alineació bastant forta (sobretot als primers taulers), però més important encara, venia disposat a abandonar la cua de la classificació.

En Joan ha estat el primer d’acabar després de ben bé dues hores de matx, deixant mig punt a cada costat. En Rafel continua donant un punt a l’equip cada vegada que manega unes peces blanques. En Pau ampliava l’avantatge i en Jacobo poc després s’afegia a la festa.

La còmoda diferència al marcador no estava, però, ben acompanyada als taulers encara en joc. Prova d’això, han estat les ensopegades d’en Ferran i en Carles i les taules als dos primers taulers, de la mà d’en Josep i l’Eduard (4,5 a 3,5).

Qui escriu ha deixat la victòria de l’equip a casa en una treballada partida, i finalment, en Lluís Ramírez recuperava la peça que duia de menys per acabar entaulant.

Finalment, victòria per 6 a 4 contra un Cassà molt seriós i, una setmana més, colíders. La setmana que ve travessarem el Maresme per visitar el Masnou. Ja us ho explicarem!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari