TORDERA A 5,5 – 4,5 COLON SABADELL CHESSY B

Just abans del parèntesi de Setmana Santa, avui el primer equip ha esgarrapat la segona victòria de la lliga, que no altera pràcticament la nostra situació (pèrdua de la categoria), però que sempre deixa bon gust de boca.

Els vallesans han comparegut amb un equip gairebé del tot integrat per joves que, de ben segur, estan en progressió ascendent cap a fites importants en els propers anys. El matx ha estat força disputat, i tot i que hi ha hagut incertesa fins gairebé migdia, al capdavall s’ha acabat resolent cap al nostre costat.

Queda ara la darrera ronda, el proper 16 d’abril, que haurem de visitar el fortíssim Llinars. Ho explicarem.

Acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *