TORDERA B 4 – 6 GERUNDA B

Un partit segurament força decisiu el que ha tingut aquest matí el segon equip, a casa, contra els gironins, que també tenien en joc bona part de les seves opcions de permanència. Acceptant que una victòria o un empat haurien estat magnífics per als nostres, hem de dir que, per la matemàtica dels desempats i dels diferents escenaris que es poden preveure, aquesta derrota no comporta pas necessàriament la pèrdua de categoria, per b´re que segurament ara la decisió depèn del resultat d’un tercer (Sanrta Eugènia), que ha de jugar una promoció. Ara tocarà, doncs, esperar per veure si els pronòstics favorables s’acompleixen i es pot salvar així la categoria. Ho sabrem en les properes setmanes.

Acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *