TARRAGONA 4 – 6 TORDERA A

Primera victòria del primer equip, aquest matí, a Tarragona. Un enfrontament que es presentava amb possibilitats donat que tant nosaltres com ells estem transitant per la part baixa de la taula. En tot el matí les sensacions han estat bones i al final s’ha dibuixat un resultat que pensem que feia justícia al que s’ha viscut. Extraordinària victòria -en el seu més pur estil- d’en Josep al primer tauler, i també de l’Eduard, al tercer, en una partida també del tot «eduardiana».  Una nova victòria d’en Daniel, que li donarà confiança i una magnífica estrena a primera divisió d’en David, amb victòria pre-cuinada a casa a base del seu inesgotable treball d’anàlisi i recerca. Al dinar que hem fet gairebé tots, es notava la natural alegria.

Diumenge vinent rebrem els bagencs del Catalònia-Joviat. Ho explicarem.

Acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *