TORDERA A 4 PEONA I PEÓ 6

Una nova setmana, un nou matx i una nova derrota per al nostre primer equip. Dit així, semblaria que les coses estan anant molt malament, però no més que s’enfoqui una mica l’objectiu es pot veure que cada matx està sent lluitat fins al darrer sospir, i que això vol dir que estem plantant cara més que dignament. Avui, al capdavall, fins a la una del migdia estava a l’aire la possibilitat d’empatat  el partit -tal i com també va passar diumenge passat, al camp de l’Agustí-, malgrat que al final no hagi pogut ser.

La setmana vinent, el desplaçament més llarg -Tarragona- i ens hi arribarem també amb l’esperit lluitador que hem dut fins avui. Ja ho explicarem.

Acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *