TORDERA A 4 – MOIÀ-MOIANÈS 6

Segon diumenge de joc i segona derrota del primer equip en aquesta molt dura Primera Divisió, si bé avui hem tingut la sensació de tenir a l’abast un resultat força més favorable. Caldrà veure si en els propers partits es confirma la millora del nostre joc, tot i que també és cert que dels propers rivals no n’hi haurà cap de fàcil.

El matx s’ha desenvolupat amb normalitat, i l’equilibri s’ha mantingut fins ben entrat el matí. I llavors, poc a poc, s’ha imposat amb contundència la millor davantera rival (0 – 3), que ha acabat decantant la lluita. Això no obstant, els nostres darrers jugadors han ensenyat les dents i s’han anotat dos punts sencers (Felicitem en Jordi, que en la seva estrena a Primera Divisió porta dos punts de dues partides! i en Daniel, que també s’ha estrenat amb victòria). Al final, un resultat força ajustat que ens impulsa a continuar lluitant. La setmana vinent visitem el club Agustí, a Barcelona. Ja ho explicarem.

acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *