FORNELLS A 4 – TORDERA B 6

Primera victòria del segon equip, aquesta vegada a domicili, a la seu del Fornells, un equip teòricament una mica més fort que el nostre. Victòries de Ramírez, Pagès, Josep Lluís i Robert. A veure si també aquest equip va trobant de mica en mica el seu lloc en aquesta nova categoria!

Ramirez, el jugador de l’equip Tordera B, va fer una gran actuació en el match d’escacs per equips contra l’equip Fornells. En un moment crucial de la partida, quan només quedava la seva i l’equip ja tenia un empat assegurat, Ramirez es trobava en desavantatge, perdent de dos peons. Malgrat això, va ser capaç de recuperar-se i finalment va guanyar per temps i també per posició, en una remontada espectacular. Aquesta victòria va donar al Tordera B una victòria que probablement no haurien aconseguit sense la gran actuació de Ramirez.

Acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *