GERUNDA 6,5 – TORDERA A 3,5

Ha començat la Lliga Catalana. Ahir el nostre primer equip s’estrenava a Primera Divisió Catalana i ho va fer a la seu del Gerunda, equip que també s’hi estrenava, però ells per haver descendit de la Divisió d’Honor. Si bé la força teòrica dels dos grups es decantava clarament del cantó gironí (amb una mitjana d’uns 70 punts d’ELO superior) el matx va ser prou disputat, i possiblement el resultat final no fa justícia al que es va veure i viure, ja que les quatre derrotes contra una victòria es podien haver decantat fàcilment en dues derrotes i tres victòries cap a la nostra banda. Però el resultat és el que compta, i, després d’haver tingut el primer tast del que ens espera aquest any, tot plegat ens esperona a mirar de superar-nos i aprendre’n més. Diumenge vinent, estrena a casa contra el Moià-Moianès. Ho explicarem.

Acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *