Pintem el club per inhibir el Wi-Fi

Aquesta noticia ha estat una innocentada del 28 de Desembre del 2022.

El Club d’Escacs Tordera, està disposat a acabar amb les trampes a la lliga catalana. Ja s’ha demostrat que jugadors d’alt nivell internacional fan servir aquestes tècniques deshonestes i clarament sabem que a més baix nivell és encara pitjor. Per tan aquest any hem decidit pintar les parets del club amb pintura amb base de plom, com a solució de baix cost.

La pintura anti WiFi pot ser utilitzada per impedir trampes als locals de joc d’escacs de diverses maneres. En primer lloc, la pintura anti WiFi pot bloquejar el senyal WiFi a l’àrea coberta per la pintura, cosa que impedeix que els jugadors utilitzin dispositius sense fil per obtenir o transmetre informació durant el joc. Això pot ajudar a garantir que els jugadors depenguin exclusivament de la seva habilitat i coneixement per guanyar en lloc dutilitzar trampes basades en la tecnologia.

En segon lloc, la pintura anti WiFi també pot ser utilitzada per aïllar làrea de joc del senyal WiFi externa. Això pot ajudar a evitar que els jugadors rebin o transmetin informació a través de dispositius sense fil mentre estan fora de l’àrea de joc, cosa que també pot contribuir a garantir la integritat del joc.

És important tenir en compte que la pintura anti WiFi no és una solució infal·lible per evitar trampes en el joc d’escacs. Els jugadors poden utilitzar altres mètodes per obtenir o transmetre informació durant el joc, com ara dispositius connectats a Internet per cable o mitjançant l’ús de codis o senyals visuals. Per tant, és important que els organitzadors d’events d’escacs adoptin mesures addicionals per garantir la integritat del joc i evitar trampes.

Ha estat difícil de trobar aquest producte degut a que està prohibit en el mercat Español, però gràcies als recursos del club l’hem aconseguit a Shenzhen (Xina). Si algún club més hi està interessat, que contacti amb el nostre president Rafel Angelats.

Aquesta noticia ha estat una innocentada del 28 de Desembre del 2022.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *