TORDERA A 4,5 – GERUNDA B 3,5

Un dels partits segurament decisius pel que fa a definir el final de la lliga. Si bé nosaltres sortíem amb un cert avantatge a la taula, el cert és que una derrota avui podia posar en qüestió bona part de la feina feta. I l’històric, ja considerable, que tenim amb els nostres amics gironins deixava clarament obert qualsevol pronòstic.

Quan encara feia bon dia, a dos quarts de deu, hem començat el matx i ja es pot dir que ho hem fet, tots, amb intensitat i una certa circumspecció, conscients del que hi havia en joc.

Molt matiner ha estat l’empat d’en Daniel, al setè, quan tot just s’estava, gairebé entrant al mig joc, però que posava ja mig punt al sarró.

No ha trigat massa en Pau, al sisè, a convertir el magnífic avantatge de material amb què s’ha trobat tot d’una per una badada del gironí en una rotunda i inapel·lable victòria, que començava de posar pressió als visitants.

En Josep, al primer, ha acordat poc després unes taules en posició força equilibrada, no pas, però, sense haver plantejat una lluita ben aguda abans.

També al segon, l’Eduard signava unes taules que estalviaven als dos jugadors una possible partida llarguíssima que hauria acabat … en taules!

Molta estona ha passat amb aquest resultat a favor nostre i amb quatre partides jugant-se, sense que cap de les quatre insinués quin seria el desenllaç.

I, efectivament, tal com toca a un partit difícil, totes quatre han passat per fases d’incertesa amb basculacions cap als dos costats.  En Jacob, al vuitè, ha amarrat un empat després d’una brega on les apostes no eren del tot clares.

En Juan, al quart, s’ha vist superat en un joc tàctic en què s’ha defensat amb ungles i dents, però no ha pogut evitar la capitulació.

Així les coses, les dues partides restants, ja amb els rellotges començant de dictar la seva llei, semblava que apuntaven a taules, però la d’en Joan, al cinquè, ha fet algunes tombarelles i s’ha acabat decantant del nostre costat, cosa que ha certificava, amb l’empat com a mínim, l’ascens de categoria.

Una bona estona després, però, unes treballades taules de qui escriu acabaven el partit amb la victòria, ni que sigui per la mínima, que arrodonia la jornada.

Un bon resultat que segella l’ascens la temporada vinent a primera divisió, sense que el resultat de diumenge vinent a Mollet, sigui el que sigui, ho pugui canviar. Enhorabona a tots!

Acta del matx

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *