Covid 1

Ja que han suspès la Competició Oficial Setmanal, començarem una sèrie de problemes de mat en 2 que seran una COmpetició VIrtual Diària, i per això en direm COVID. La idéa és, lògicament, arribar al número 19, conforme anèu trovant la vacuna, perdó, la solució volia dir, els aniré renovant.

Penseu que són composicions artístiques fetes i presentades a concurs o si més no publicades en revistes, és la vessant més artística dels escacs. Per tant totes les peces estan posades estratègicament i la solució no és possible si alguna d´elles no estés al seu lloc.

Anem doncs pel primer que és senzillet:

Covid 1: – Problema de B. G. Laws de 1881.

Menció d´Honor al Jamaica Family Journal.

Covid-1

Juguen blanques i fan mat en dues jugades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *