CALDENC 2 – TORDERA B 4

Ahir al matí ens desplaçàvem a Caldes de Malavella amb l’equip de gala sent conscients que amb mig punt assoliríem l’objectiu de pujar de categoria. Veient les llistes es preveia un matx igualat, doncs el Caldenc també presentava el seu millor equip possible, alineant els seus 6 millors jugadors de la llista.
Qui escriu seria el primer d’acabar després de signar unes taules matineres per repetició.
Molta estona després, en Lluís Puigdemont, al segon tauler, remataria una posició favorable amb peça de més i, al sisè, en Jordi Quintana, posaria el 0,5 a 2,5 al marcador aprofitant una clavada del rei rival per endur-se una peça i fer mat en poques jugades.
Les taules que ens assegurarien l’ascens les signaria en Lluís Ramírez amb molta perspicàcia, ja que en una posició per moments inferior, aconseguiria repetir jugada per esgarrapar mig punt, la qual cosa faria més o menys irrellevant el que passés després, doncs l’objectiu ja estava complert!
L’Iván cediria el tron de pitxitxi al voler forçar una posició que no donava per més i, finalment, en Jordi Pagès, que és qui hereta aquest pitxitxi amb 6,5 de 7 punts possibles, marcaria la diferència amb un peó passat imparable a la seva ala de dama després d’intentar resoldre a l’altre bàndol del tauler la partida, cosa que no seria possible degut a la bona defensa del jugador local.
Així doncs, 2 a 4 i després de 8 rondes disputades no hem cedit ni tan sols mig punt a cap dels duels disputats. Podem estar molt contents de tornar a primera provincial havent demostrat ser un equip sòlid i sent, en tot moment, el rival a batre al grup. Intentarem acabar la feina de la millor manera possible diumenge contra el potent Santa Pau, que intuïm que vindran amb tota l’artilleria cercant l’ascens. Us ho explicarem!

Acta

(Crònica enviada per Joan detectiu Grimal)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *