TORDERA B 5 – FIGUERES E 1

Duel amb objectius ben diferents el que es va viure ahir al local Emili Vendrell. Nosaltres necessitàvem el punt per a poder seguir líders a manca de dues jornades pel final de lliga, i el Figueres E per intentar evitar el descens de categoria, ja que es troben immersos en aquesta batalla.
Mirant les dues llistes, vèiem que érem clarament superiors en tots els taulers, cosa que a la pràctica en moltes ocasions no vol dir gaire res.
En Jordi Quintana, al sisè, aprofitaria una errada del seu jove contrincant per capturar-li la dama i endur-se el punt sencer. Minuts després seria en Lluís Puigdemont, al segon, qui faria valer el seu avantatge material per a fer pujar el 2-0 al marcador.
En Lluís Ramírez, al capdavant de l’equip, signaria taules en una posició morta, i al tercer, l’Iván, s’imposaria al seu rival després que, en una posició igualada, s’hi deixés una torre. Una setmana més, pitxitxi amb 6 de 6!
Després de patir de valent i, al final, tenir fins i tot opcions de guanyar, el cronista signaria unes taules en una partida complicada i, finalment, en Jordi Pagès, amb avantatge material, certificaria el 5-1 i també el fet que no hem perdut cap de les 6 partides; per tant, felicitats a tot l’equip!
Amb la nostra victòria i la derrota del Santa Pau, obtenint únicament mig punt en les dues jornades que queden, seríem líders del grup. Fins aquí molt bé, oi? Doncs les dues rondes que ens queden són contra tercer i segon, respectivament, així que no serà gens fàcil. La setmana que ve intentarem sortir vencedors contra el potent Caldenc. Us ho explicarem!

Acta

(Crònica enviada per Joan detectiu Grimal)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *