PEONS DE TOSSA 2 – TORDERA B 4

Ahir al matí disputàvem un dels partits més importants de la temporada contra un dels rivals directes per intentar assolir l’ascens a primera gironina: el Peons de Tossa.
Abans de detallar com van anar les partides, cal agraïr al conjunt local la seva bona acollida amb un exquisit esmorzar: croissants, xocolata i cafè amenitzarien el matí abans de començar el matx.
Un cop vistes les alineacions, es preveia que el duel seria molt igualat: l’ELO indicava que ells ens superaven als dos primers taulers i nosaltres als quatre restants.
El primer en acabar seria l’Iván, que seguirà una setmana més amb ple de victòries després d’imposar-se al delegat de l’equip rival en una partida sòlida.
Qui escriu aconseguiria aprofitar (aquesta vegada sí) l’avantatge material assolit al mig joc.
Els locals escurçarien distància al marcador amb la derrota d’en Lluís Puigdemont, a qui el seu rival li faria ballar totes les peces amb un peó passat al mig.
En Jordi Quintana, al sisè, simplificaria la seva posició al final amb motiu del seu avantatge material. El seu jove rival retia el rei i, d’aquesta manera, asseguraríem mig punt.
En Jordi Pagès, en una partida molt tàctica, es veia en una posició superior en quant a material, però amb el centre dominat pel seu contrincant. D’aquesta manera, el jugador torderenc havia de posar bé les seves peces i aprofitar que el seu rival havia d’apretar per intentar recuperar el material perdut a les primeres jugades. Dit i fet, victòria per en Jordi (que suma 4,5 de 5 punts!) i el punt sencer que s’aniria cap a Tordera.
Quedaria, però, la partida d’en Lluís Ramírez, amb un final de peons al qual el nostre jugador trobaria a faltar un temps més per evitar que el jugador tossenc entrés amb el rei a devorar-li tot el seu material.
Així doncs, 2 a 4. Si bé no ens podem refiar de l’ELO, ahir va passar tot el que podria estar previst segons aquesta puntuació, ja que a les 6 partides s’imposarien els jugadors amb més ELO que els seus respectius rivals.
Seguim líders i tenim motius per a ser optimistes. Diumenge ens visitarà un Figueres E que està immers a la lluita per intentar mantenir la categoria. Us ho explicarem!

Acta

(Crònica enviada per Joan detectiu Grimal)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *