TORDERA B 4 – 2 BLANES B

TORDERA B 4 – 2 BLANES B

Ahir al matí l’equip B rebia la visita del conjunt veí del Blanes B, en un derbi de filials, com comentava la setmana passada, desequilibrat pel que fa l’ELO, però sabent que ens plantejarien dificultats a totes les partides, que serien 4, ja que van deixar els seus 2 últims taulers buits per manca de jugadors. Així doncs, en Jordi Quintana i en Robert es quedarien sense jugar, obtenint el punt sencer com a recompensa.
En Jordi Pagès que, degut a les baixes, pujaria fins al segon tauler, on s’hi trobaria una partida molt disputada, fins i tot amb inferioritat material seva per moments, però a la qual aconseguiria fer taules al veure’s amb un final igualat.
En Ferran, que ocuparia el quart tauler, veuria neutralitzat el seu atac amb una bona defensa del seu contrincant, que acabaria sumant la victòria.
L’Iván asseguraria el punt sencer a l’equip després que el seu contrincant es deixés fer un doble de cavall i alfil quan la partida semblava més abocada a taules que a cap altra cosa. Ple de victòries per l’Iván que, després de les taules d’en Jordi, és el pitxitxi en solitari de tots dos equips. Felicitats!
Finalment, el cronista no aconseguiria aprofitar l’avantatge material des del mig joc i acabaria sumant mig punt, en part, per excés de conservadurisme.
Així doncs, 4 a 2 contra els veïns de Blanes, i una nova setmana per a poder gaudir del fet de ser líders en solitari del grup. Si bé hem d’estar molt contents per la temporada que estem fent, no hem d’oblidar que a les properes 4 rondes, 3 dels duels que ens esperen són amb equips que s’estaran disputant l’ascens amb nosaltres, i la primera prova de foc la tindrem diumenge que ve visitant el potent Tossa. Us ho explicarem!

Acta

(Crònica enviada per Joan detectiu Grimal)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *