TORDERA “A” 4 6 GERUNDA “B”

Important ensopegada la del primer equip aquest matí, amb un equip del Gerunda que s’ha mostrat molt sòlid i al que probablement se li han posat totes les coses de cara.

Segona setmana de la lliga, i el primer equip ha topat amb un contrari molt batallador que ha sabut aguantar bé la nostra escomesa i que ha acabat per arrabassar-nos el punt, cosa que posa pressió de cara a la trajectòria que pot agafar el campionat per a nosaltres.

A dos quarts de deu engegàvem el matx, que ha anat discorrent amb molta igualtat fins ben entrat el matí. No era fàcil jutjar les partides, i qualsevol resultat podia donar-se.

No gaire tard s’han signat les taules al cinquè, on en Joan no ha pogut treure més suc d’una posició que, efectivament, no donava per a més

Poca estona després era en Carles, al desè, qui s’alçava, però aquest cop amb el punt sencer, després de culminar un atac imparable al seu jove rival

Així les coses, al cap de força estona s’han començat de decidir partides. En Ferran també signava l’empat en una decisió que era ben encertada, I qui signa també ho ha fet després de no trobar la manera de forçar un final de torres amb peó de més.

I llavors han començat les males notícies. En Pau cedia després d’haver afrontat valentment una posició en què s’ha vist una mica sorprès. I el mateix li passava a en Juan, al segon, havent jugat un final que semblava, en aparença, de taules.

L’Eduard, que avui es tornava a incorporar a l’equip, ha conduït amb encert la partida però ha tingut una badada que li ha costat una torre. Lluitador nat, ha seguit batallant i ha posat en dificultats l’adversari, però al final ha hagut també de tombar el seu rei

Al primer tauler en Josep signava una victòria convincent, després de comanar un atac al seu més pur estil i superar el rival clarament

I, ja amb el quatre a cinc al caseller, l’última esperança de puntuar era a la partida d’en Jacobo, al novè, que s’havia de guanyar. No ha pogut ser, i amb la pressió d’haver-ho d’intentar, s’ha acabat perdent. Un 4 a 6 que ens posa més costeruda la permanència. No hi ha res decidit, encara, a aquestes alçades de la lliga, però les perspectives no són pas, de cap manera, tranquil·litzadores. Tocarà patir, i ho farem. Començant diumenge vinent, a Sant Feliu de Guíxols. Però això ja us ho explicarem en la propera crònica. Bon diumenge i bona setmana a tots!

Acta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.