TORDERA A 6 – COLON SABADELL 4

Doncs ha saltat la sorpresa. Bona i important victòria del primer equip davant del que fins avui era el líder invicte del grup, el potent Sabadell.

A dos quarts de deu i algun minut, després d’haver hagut d’entrar gairebé d’estranquis al local, per gentilesa del marxant que para just al davant i que havia posat la furgoneta just davant de la porta (això, en futbol, deu ser allò que diuen de posar l’autobús davant de la porteria!), hem començat el matx amb els vallesans. Hem de dir que no alineaven el conjunt més fort possible, però també que venien avalats per uns resultats inqüestionables: sis punts de sis encontres. El nostre respecte, doncs, absolut.

Només començar el partit s’han acordat taules al setè, per una qüestió de salut del rival, que en Pau no ha tingut cap problema en signar. El matx quedava, doncs, igual, de moment.

Conforme ha anat avançant el matí, però ja s’ha vist que les coses no se’ns posaven pas malament, i poc a poc ens hem anat creient que potser teníem possibilitats. En això, ha caigut del nostre cantó el punt d’en Daniel, que li ha passat literalment per sobre, amb negres, al sabadellenc. Indiscutible.

En Jacobo, al nou, ha pogut donar la volta a una posició que li estava presentant prou problemes, i ha arrabassat també el punt sencer. Per davant, en Juan desarmava els atacs del contrari i signava un nou armistici.

Qui escriu també ha aconseguit forçar un atac imparable i ha sumat un altre punt. Ara ja la balança queia força del nostre cantó.

En el tram final del matí s’han decidit encara les partides restants. En Ferran signava un nou empat després que el rival li havia rebutjat les taules. La posició no donava per a més.

I en Joan també les signava, en posició clarament superior, per assegurar la victòria de l’equip. Finalment, s’han acabat perdent Les partides d’en Josep, que no ha acabat d’encertar amb l’atac després d’haver entregat material i aconseguir una posició certament prometedora, i l’Eduard, que també havia entregat material en plena obertura a canvi de dinamisme en la posició, allò que a ell el fa tan feliç. En Carles, mentrestant, havia també imposat una holandesa mur de pedra, la que fa… Bona victòria!

En el còmput global, victòria clara del Tordera, que allunya un xic més el fantasma del descens (qui sap si de manera definitiva, segons i com hagin anat i vagin els resultats dels altres equips) i que pot mirar el final de lliga amb una altra cara.

Diumenge vinent, cap a la capital, amb el Foment B. Us ho explicarem!

Acta del matx

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.