FOMENT MARTINENC B 6,5 – TORDERA A 3,5

Una nova derrota, la d’avui del primer equip, en un matí una mica accidentat.

Havíem de desplaçar-nos al local del Foment Martinenc, a Sant Martí, però avui se celebrava la Marató de Barcelona, que deixava tot el sector amb restriccions de trànsit notables, per la qual cosa hem optat per anar fina a Sant Adrià i des d’allà acabarf d’arribar al Clot amb el tren. El més curiós del cas és que el mateix cas s’ha donat en dos dels desplaçaments que hem fet a la ciutat comtal aquesta mateixa temporada!

Hem començat de jugar amb normalitat, si bé en Daniel, al vuitè, no estava en bones condicions, jugava medicat i, de fet, ha hagut de precipitar la partida, i l’ha perduda per problemes de salut.

I també al primer, en Josep, només de començar s’ha trobat malament i ha proposat unes taules ràpides, que el rival ha acceptat (i li ho agraïm) de seguida. Qui escriu també ha proposat taules en la fase primerenca de la partida en no veure clar que en Josep es trobés prou bé. Afortunadament, al cap d’una estona s’havia restablert força i ha pogut marxar cap a casa amb normalitat.

Segurament aquests fets, sumats a la poca pressió que teníem nosaltres pel fet d’haver fet ja quatre punts i tenir la permanència gairebé garantida i afegit a la situació diametralment oposada dels rivals, que tenien com a única opció -i que no els garanteix encara res) la d’endur-se’n el punt, és el que ha portat al marcador final. És un resultat que no és pas agradable, però que tampoc no és massa preocupant. La setmana vinent tindrem la darrera ronda, amb la visita del Guixolenc, que probablement també es vingui a jugar una mica més d’un punt. Emoció, n’hi haurà. Us n’informarem!

Acta del matx

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.