BARCELONA B 6 – TORDERA A 4

Patacada del primer equip a la ciutat comtal. Aquest matí, després d’arribar fins a Sant Adrià, deixar els cotxes i agafar el tren per poder arribar fins al centre (hi havia la Mitja Marató, i era impossible acostar-se més al local) ens hem enfrontat al filial del club qui sap si amb més solera de Barcelona, un club que és el resultat de la fusió de tres clubs mítics que han anat declinant amb el temps. Deixem-ho. El cas és que, bo i presentant una llista de jugadors teòricament una mica inferiors a la nostra, ja de ben aviat hem començat a tenir la sensació que les coses podien no sortir gaire bé.

En una hora de joc en Jacobo ha hagut d’abandonar després d’un plantejament estratègic com a mínim defectuós. Al cap de poc en Ferran signava taules en posició que potser les reclamava per no prendre mal ningú. En Pau també signava l’armistici i no ha trigat gaire a fer-ho en Lluís Ramírez.

L’Eduard, avui, ha dibuixat una miniatura digna d’un escriptòrium medieval: el rival encara està buscant per on ha fallat i per on li ha entrat.

Així les coses, han començat les males notícies: qui escriu s’ha vist superat amb un atac ferotge després de no encertar a concretar un avantatge material que requeria molta finesa i ha tombat el rei. En Joan també ha cedit després d’una agonia llarga, llarga, en una posició que no admetia alternativa.

Les dues darreres han tingut signe contrari. En Lluís ha passat de tenir-la probablement guanyada a tenir-la segurament perduda. En Josep ha passat de tenir-la guanyada a tenir-la possiblement perduda, per acabar guanyant-la en gran estil. Bon final que rubricava una bonica partida.

Derrota no massa exagerada, però que ens deixa encara una mica lluny de la tranquil·litat.

La setmana vinent ens visita el potent Montmeló. Tindrem una mica de sort? Ho explicarem!

Acta del matx

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.