Tordera A 6 – 4 Guixolenc

Matx de cloenda d’una excel·lent temporada del primer equip. Teníem avui l’opció d’atrapar el Granollers-Canovelles i/o el Santa Eugènia, que només ens superaven en el desempat, de manera que haguéssim aconseguit l’ascens o el dret a promocionar. Per fer-ho, no només ens valia vèncer el Guixolenc, tasca de per sí prou complicada, sinó fer-ho per la màxima diferència possible. El duel s’ha jugat amb equips de circumstàncies, ja que hi havia baixes remarcables en tots dos bàndols.

No és que la família Angelats tinguéssim moltes ganes d’acabar la lliga, però ha estat ben d’hora que en Rafel assegurava mig puntet i qui escriu avançava els torderencs. Després d’una estona d’intensa lluita, hem aconseguit mitjos punts per part d’en Josep, en Ferran, en Jacobo i en Joan (per no perdre el costum).

D’aquesta manera, aconseguíem mantenir l’avantatge. En Lluís ha estat l’encarregat d’ampliar-lo en un final de partida boig, amb complicacions tàctiques i problemes de temps pel seu oponent. Un descuit d’en Carles ha permès als visitants retallar distàncies. En Juan Bayón ha aconseguit simplificar la posició fins a assegurar unes taules que ens anaven molt bé pel resultat del matx. Finalment, en Pau ha demostrat que per guanyar no cal tenir dama. Tot sigui dit, com a compensació tenia les dues torres i uns onze peons de més (n’hi ha un que em balla).

Finalment, treballada victòria per 6 a 4 i posem punt i final a una magnífica temporada en un grup duríssim de segona divisió. El balanç final ha estat de set punts i mig sobre nou possibles. Tercera posició final, però remarquem que empatats a punts amb els dos primers classificats, i fins i tot empatats de desempat amb el Santa Eugènia.

Acabat el matx i quan els de l’equip B ja havien tornat de l’aventura a Platja d’Aro, ens hem reunit per fer, com cada temporada el dinar de germanor. D’aquesta manera hem passat una bona estona amb bona part de jugadors i familiars del club.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.