Tordera A 6 – 4 Cassà A

Nova victòria del primer equip. Aquest matí hem rebut la visita del Cassà que ha presentat una alineació bastant forta (sobretot als primers taulers), però més important encara, venia disposat a abandonar la cua de la classificació.

En Joan ha estat el primer d’acabar després de ben bé dues hores de matx, deixant mig punt a cada costat. En Rafel continua donant un punt a l’equip cada vegada que manega unes peces blanques. En Pau ampliava l’avantatge i en Jacobo poc després s’afegia a la festa.

La còmoda diferència al marcador no estava, però, ben acompanyada als taulers encara en joc. Prova d’això, han estat les ensopegades d’en Ferran i en Carles i les taules als dos primers taulers, de la mà d’en Josep i l’Eduard (4,5 a 3,5).

Qui escriu ha deixat la victòria de l’equip a casa en una treballada partida, i finalment, en Lluís Ramírez recuperava la peça que duia de menys per acabar entaulant.

Finalment, victòria per 6 a 4 contra un Cassà molt seriós i, una setmana més, colíders. La setmana que ve travessarem el Maresme per visitar el Masnou. Ja us ho explicarem!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.