Tordera B 7-3 Blanes

Els de l’equip B rebíem aquest diumenge a l’Emili Vendrell al Blanes en un partit que, en cas de decantar-se per un dels bàndols, el conjunt guanyador salvaria la categoria, i el perdedor hauria de patir fins al final per poder mantenir-la.

La presència d’en Juan Bayón amb el primer equip ens ha ajudat de manera definitiva per a poder presentar l’equip complet contra uns blanencs que disposaven de dues baixes, fent que presentessin una llista, en general, bastant inferior a la nostra.

El duel s’iniciava amb normalitat i era l’Abel qui, al cap d’una hora de joc, remuntava una posició difícil i aconseguia deixar almenys mig punt a casa. En Manel, al quart, i en Carlos, al cinquè, culminaven l’avantatge material del que disposaven.

Amb 2,5 a 0,5 les bones notícies seguien arribant: en Lluís Puigdemont, al segon, situava el seu cavall en una posició delicada pel seu contrincant, que retia el rei. L’Arseni, al sisè, es feia amb mig punt que clarament ens afavoria; i l’Àngel, al novè, després d’haver-ho passat malament, recuperava la inferioritat material en la que es trobava i guanyava la seva segona partida consecutiva.

En Jordi Quintana, al setè, es feia amb mig punt malgrat que el seu inici semblava més esperançador; i en Lluís Ramírez, al primer, que tornava a l’equip després de portar moltes rondes fent una bona feina a l’A, aconseguia un nou punt pels nostres jugades després que el seu contrincant li rebutgés una oferta de taules.

El cronista retia el rei en un moment al qual, afortunadament, tot ja estava decidit; i en Robles veia com el seu contrincant defensava correctament una posició de dos alfils del mateix color per banda i un peó més pel torderenc, que resultava gairebé impossible que progressés.

Així doncs, 7-3 i la permanència assegurada després d’una temporada molt complicada, a la qual gairebé mai hem pogut fer l’equip complet i ens hem trobat al davant a conjunts molt competitius que ens han dificultat molt la nostra estada a preferent, però el nostre esforç s’ha vist recompensat garantint-nos que la temporada que ve seguirem a la màxima categoria a nivell provincial.

D’aquí a tres setmanes anirem a Platja d’Aro a fer el passadís als campions del grup. Ja us explicarem com ens va!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *