Tordera 5 – 5 Figueres B

Avui hem rebut la visita d’un equip molt carregat d’experiència: el Figueres B. Si bé els nostres ELOs eren una mica superiors en tots els taulers (excepte el del cronista), hem estat conscients que no ens en podíem fiar.

El matx ha començat amb molta igualtat, sense massa avantatge per ningú a cap dels taulers. En Carles i en Juan Ayllón han estat els primers de firmar els respectius tractats de pau en posicions mortes.

El contrincant de qui escriu ha fet un “Tomàs”, acabant la partida amb una hora i 27 minuts al rellotge. És per això, que no m’he pogut aixecar a voltar gaire, i per tant, no sé en quin ordre han anat caient les partides. La qüestió és que s’han anat abaixant les espases (Joan, Lluís, Pau, Eduard), de manera que el marcador es mantenia tan equilibrat com incert.

Les tres partides restants (Rafel, Ferran i Josep) han desembocat en posicions de taules mortes, de manera que el matx ha acabat amb un just 5 a 5.

Amb les taules d’avui, reforcem la nostra situació a la zona tranquil·la de la taula abans d’anar a veure el fins avui, líder: el duríssim Sabadell B. Diumenge que ve us explicarem què tal l’excursió per la capital vallesana.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.