Santa Eugènia 3,5 – 6,5 Tordera A

L’equip A ens hem desplaçat a la capital de la província per enfrontar-nos al Santa Eugènia. A priori, la missió de puntuar contra un dels ossos durs de la lliga ja era difícil, i encara s’ha complicat més quan hem vist que l’equip amfitrió ha alineat els deu primers jugadors de la llista.

El matx ha començat amb total normalitat i fins a quarts de dotze predominava la igualtat. Ha estat llavors quan en Josep ha aconseguit sumar mig punt molt meritori contra un jugador de més de 2400 d’ELO. En Joan i el cronista d’avui (Daniel) ens hem afegit a la dinàmica taulista.

El primer punt sencer se l’ha endut en Carles, que a la vegada ha inaugurat el seu marcador d’aquesta temporada. Un descuit condemnava en Rafel després d’haver fet una bona partida. D’aquesta manera es reequilibrava el marcador, i podríem dir que ja teníem la meitat de la feina feta (2,5 a 2,5). El millor, però, encara estava per arribar.

En Lluís Ramírez ha mantingut la posició molt tancada durant la major part de la partida. Quan el seu rival l’ha aconseguit obrir, s’hi ha enganxat els dits. En Pau, en plena forma, ampliava l’avantatge. En Jacobo ha aconseguit unes valuoses taules que, a la vegada, asseguraven tornar cap a tordera amb mig puntet.

Quedant només en Ferran i l’Eduard, el matx pintava molt bé, ja que aquest últim tenia la partida molt ben encarada. Davant seu, però, un altre jugador que superava els 2400 d’ELO. Excel·lent resolució per part del nostre company i un punt més al sac. Finalment, en Ferran firmava unes taules que no tenien repercussió en el resultat global.

3,5 a 6,5, sorpresa per molts, i segon punt que viatja cap a casa. Qui sap si el de la tranquil·litat. Si hi haguéssim pensat, no calia haver tornat de Girona perquè diumenge que ve visitarem el Gerunda B. Això serà una altra història.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.