Sabadell B 4 – 6 Tordera A

Assalt torderenc a Sabadell. Avui prevèiem un matí molt complicat a la capital vallesana, en què ens esperava el líder de la categoria. Un problema tècnic ha fet que l’expedició “torderabus” hagi modificat un pèl la ruta prevista havent de passar per Calella, però tot i així hem pogut arribar al local una estona abans de quarts de deu.

I quan alguns s’acabaven d’asseure, en Pau i el seu oponent s’han assegurat que cap dels seus respectius equips no perdessin 10 a 0, sumant mig puntet. Força estona després, també aconseguien entaular en Carles, en Rafel i en Joan.

Qui escriu ha aconseguit posar per davant el seu equip després d’una partida molt igualada. En poca estona han caigut dos punts pel conjunt local de la mà dels contrincants d’en Lluís Ramírez i d’En Ferran.

Poc després, però un Eduard en plena forma i un presi… perdó, Lluís Puigdemont, que com diu ell fa punts els dies importants, tornaven a posar-nos per davant. Amb mig punt a la butxaca i en Josep, també en plena forma, la partida una mica favorable, el matx pintava molt bé. Els intents de forçar del seu contrincant han acabat resultant contraproduents fent que el darrer punt també tornés cap a Tordera.

Finalment, 4 a 6, colíders juntament amb el Granollers-Canovelles i el Santa Eugènia, i els més pessimistes gairebé ja podeu deixar de mirar cap avall. La setmana que ve rebrem el Cassà a l’Emili Vendrell. Però això serà una altra història!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.