Gerunda B 4,5 – Tordera A 5,5

El primer equip ens hem tornat a desplaçar a Girona, avui per enfronar-nos al perillós Gerunda B. Algunes baixes per tots dos costats feien preveure un matx força equilibrat, en què nosaltres disposavem d’avantatge d’ELO als taulers de davant, i l’equip amfitrió, als del darrere.

Durant bona part del matí, s’ha mantingut l’empat a zero al marcador. Ha continuat la igualtat després dels primers armisticis, que han firmat en Carles i en Lluís Ramírez. A partir d’aquí, el matx ha començat a pintar molt bé, ja que en Ferran, l’Eduard i en Rafel han aconseguit tres treballades victòries (aquest últim amb una elegant entrega de dama).

En aquest moment, el marcador reflectia un 1 a 4. Molt bonic, no? Doncs observant les cinc partides restants, no ho era tant: totes tenien un cert color gironí. Tant era així que en Pau no ha tingut més remei que inclinar el seu rei. En Jacobo aconseguia entaular després d’una intensa lluita, i poca estona després, el matx es posava més negre quan s’ha acabat la resistència d’en Joan.

Només quedàvem en Lluís Puigdemont i qui escriu, tots dos en finals una mica inferiors. Necessitàvem mig punt per empatar el matx i un per guanyar-lo. Bé, ho necessitàvem fins que en Lluís ha aconseguit entrar en un final de taules teòriques. El cronista, després d’una maratoniana partida (85 jugades) ha aconseguit deixar cada rei només amb companyia d’una torre, de manera que s’ha acabat de decantar el matx a favor nostre.

Finalment d0ncs, treballada victòria (4,5 a 5,5) i tercer punt al sarró. La setmana que ve ens visita el Figueres B. Aquí serem per fer-vos-en cinc cèntims.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.