La Bisbal 5,5-4,5 Tordera B

Avui els de l’equip B hem visitat el local d’un equip ben assentat a la categoria i que sabem que sempre presenta batalla: La Bisbal.

Fent un cop d’ull a les llistes vèiem que malgrat que presentàvem un jugador menys, les nou partides restants estarien molt disputades. I així va ser.

Al cap d’una mica més d’una hora de joc, l’Àngel aprofitava el regal en forma de peça del seu contrincant per enviar un peó a coronar. Sort en tenim d’aquesta canalla que puja!

Al cap de pocs minuts, l’Arseni, al sisè, que malgrat tenir peça de més i la partida segurament guanyada, s’ha deixat fer mat amb les dues torres doblades del seu rival. Malgrat que no estigui sent la millor temporada de l’Arseni sabem que serà capaç de revertir aquesta situació. Avui, però, de nou, s’ha quedat amb la mel als llavis.

Portades dues hores de joc, el cronista, en una partida maca tàcticament, aconseguia un avantatge de dama i peó per torre i alfil i, amb això, la seva primera victòria de la temporada.

Amb 2-2 al marcador la situació indicava que la balança, en cas de decantar-se per algun dels dos bàndols, ho faria d’una manera molt mínima. Vèiem com en Jordi Quintana, en un final amb 4 cavalls i dos peons d’avantatge hauria de fer-la molt grossa per no guanyar; en Carlos, en Manel i en Jordi Adillón es trobaven en posicions igualades, en Robles no renunciava a guanyar malgrat tenir un rival que el superava en més de 150 punts d’ELO i en Lluís Puigdemont aguantava sabent que acabaria caient a l’abisme.

Finalment, derrotes d’en Lluís Puigdemont, d’en Manel Olmeda, que va acabar entregant una peça per atac però va ser insuficient; i d’en Jordi Adillón, a qui el temps el va acabar superant ja en una posició complicada per a ell. Amb 5-2 la nostra remuntada es va quedar a mitges. En Jordi Quintana i en Robles culminaven les seves bones i treballades partides d’avui i en Carlos Alonso, en una posició encallada, malgrat haver-ho intentat de totes les maneres, assolia que d’allà no en podria treure gaire res i acabava fent taules.

Avui ho hem tingut ben a prop a la Bisbal, i ja per segona vegada consecutiva hem tingut un resultat ajustat que finalment no ens ha beneficiat. Si no volem descendir la setmana que ve no ens podem permetre fallar contra l’altre equip de la categoria que encara no ha sumat cap punt: el Sant Gregori. Ja us direm com ens va aquest trascendental matx!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *