Tordera B 1,5-8,5 Palafolls

La quarta tampoc ha estat la vençuda pel Tordera B, que rebia la visita de l’equip veí Palafolls. Com que només disposàvem de 9 jugadors, el duel ja començava amb 0-1 en contra i la comparativa d’ELOs deia que necessitàvem un miracle per poder esgarrapar alguna cosa.

L’Arseni, al cinquè, intentant bolcar tot l’atac en direcció a l’enroc de l’oponent, ha vist com no sorgia efecte i quedava en inferioritat material, i pocs minuts més tard també perdien les seves respectives partides en Manel i l’Abel. Aquest últim, que debutava aquesta temporada, a causa d’un doble de rei i torre.

En Carlos, en una posició igualada, ha pactat taules amb el seu oponent; i en Robles, que avui ha exercit de primer tauler, s’ha vist superat per un rival que l’hi treu uns 200 punts d’ELO.

En Jordi Quintana, al sisè, ha estat més o menys tranquil durant tota la partida, ha aconseguit fer taules. Veient el resultat final pot considerar-se un privilegiat!

Qui ja feia estona que estava amb l’aigua al coll era l’Àngel, al qual el seu oponent li havia enganxat un alfil i el temps tampoc li jugava massa a favor. De fet ha acabat perdent per caiguda de bandera.

Quedaven dues partides sense transcendència en el duel, ja que el resultat en aquells moments era de 7-1. En Jordi Adillón aconseguia les seves quartes taules de la temporada en 4 partides; avui, però, molt dignes de menció, ja que al davant s’hi seia un home que tenia més de 200 punts d’ELO que el nostre jugador. I l’altra partida, la del cronista, ha estat l’última en acabar. Amb alternatives per cadascú en els moments finals de la partida, ha estat el meu oponent qui ha acabat aprofitant l’atac que tenia per fer pujar el 1,5-8,5 al marcador.

Ha estat una altra setmana negra pel segon equip, que segueix sense sumar. La setmana que ve visitarem a un equip que té pràcticament tots els números de no baixar (no podem dir el mateix de nosaltres, de moment), la Bisbal. Ja us direm com ens va!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *