Tordera B 4-6 Palafrugell

Tercer duel de la Lliga catalana i tercera derrota pel filial torderenc, i això que ho hem tingut ben a prop, però el punt ha acabat viatjant cap a Palafrugell.

A dos quarts de deu s’iniciava l’enfrontament amb normalitat amb el combinat del Baix Empordà. Durant la primera hora de joc no s’esclaria definitivament cap partida, però vèiem com l’Àngel i l’Arseni tenien posicions similars: els dos amb avantatge material però amb els reis descoberts.

Al cap d’unes dues hores de joc he estat el primer en acabar. Els intents de desequilibrar la partida per part del meu oponent han acabat en no res i hem fet taules. Pocs minuts més tard, en Manel, a qui el temps no li jugava a favor perquè no ha arribat d’hora, no ha estat un obstacle per aconseguir la primera victòria pel nostre equip. Després de 22 partides jugades per a fi ha guanyat un dels nostres, anem pel bon camí!

Terceres taules en tres partides per part d’en Jordi Adillón. A la tercera no va la vençuda pel de Sant Hilari; i al cap de poc, en Josep Maria s’ha vist obligat a abandonar en una situació magre, però ens alegra esmentar que malgrat que passen les temporades i any rere any ens veiem més amb l’aigua al coll pel que fa el nombre d’efectius, en vinguin de nous. Amb això ens quedem!

En Lluís Puigdemont, al primer tauler, veia com els dos peons que tenia per l’alfil del que disposava el seu rival no han servit per generar problemes al seu contrincant, el qual ha resolt la partida magistralment. Amb 2-3 al marcador l’Arseni, potser massa voluntariós per voler defensar el peó passat que tenia d’avantatge, ha vist com el seu adversari aprofitava el buit que tenia el torderenc al mig del tauler per guanyar-li una torre. 2-4 i a remar en contra.

El panorama que hi havia deia que a qui acabés guanyant el matx li vindria de poc. L’Àngel tenia qualitat i peó de més però una torre que no li jugava; en Robles amb qualitat de més intentava evitar que el peó passat del seu rival acabés coronant; en Jordi Quintana, amb peó de més però amb alfils de diferent color, buscava de tot menys les taules que ja tenia; i en Carlos, malgrat anar amb peça de menys, tenia una artilleria de peons brutal que molt difícilment pararia el seu oponent.

En Carlos signava taules en un duel al qual el blanenc podria haver arriscar perfectament, pel meu gust, i sortir-ne beneficiat. En Jordi Quintana li caçava un nou peó al seu contrincant i aconseguia la segona victòria pels nostres, i en Robles, veient que l’Àngel ho tenia perdut després de deixar-se un alfil, feia taules.

Doncs 4-6 amb la sensació que avui era un dia per poder fer alguna cosa important i ens hem quedat amb la mel als llavis. La setmana que ve repetim a casa contra l’equip veí Palafolls. Ja us direm com ens va!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *