Figueres C 9-1 Tordera B

A aquesta segona ronda de la Lliga Catalana hem realitzat un dels desplaçaments més llargs de la temporada, a Figueres, per jugar contra el tercer equip del conjunt empordanès. Aquesta setmana ens hem trobat amb un cúmul de baixes molt important, cosa que ha fet que hàgim hagut d’anar cap a la capital de l’Alt Empordà amb només 7 jugadors, donant el matx gairebé per perdut sense encara haver començat, amb un dur 0-3 en contra.

L’enfrontament començava amb normalitat i al cap de 5 minuts ha passat una cosa insòlita a aquesta categoria: un mat del pastor. La víctima de patir-lo, l’Àngel, al setè tauler. 4-0 i ja ens podíem oblidar de qualsevol esperança mínima que poguéssim tenir.

L’Arseni, al quart tauler, i en Robles, al primer, no han tardat en retre el rei després de veure’s en posicions clarament inferiors, i jo veia com el potent i ben estructurat atac del meu oponent l’hi deixava un peó aïllat a la columna h d’avantatge que m’obligava a abandonar.

Amb un 7-0 en contra només ens jugàvem l’honor. Hi havia igualtat a la partida d’en Carlos, però els peons doblats del blanenc podrien acabar sent negativament decisius en un hipotètic final. D’altra banda, en Jordi Adillón duia un peó de menys a un final amb 5 peons per banda i alfils del mateix color, i l’altre Jordi, en Quintana, al cinquè, aguantava per tal que el seu contrincant no tingués suficient força a la columna h per fer-li un atac demolidor amb les dues torres i la dama.

Taules d’en Carlos en una posició allunyada a la d’un final. També taules d’en Jordi Adillón, que recuperava el peó perdut i, en una posició igualada, aconseguia mig punt més per l’equip. En Jordi Quintana no ha aconseguit aturar el fulminant atac del seu rival i d’aquesta manera acabava l’encontre.

Del 4-6 obtingut l’any passat a Figueres a aquesta derrota incontestable per 9-1 aquest any. Com han canviat les coses! De moment cap jugador de l’equip B ha aconseguit guanyar cap partida entre diumenge passat i aquest. D’aquí a 7 dies rebrem la visita d’un equip experimentat com ho és el Palafrugell. Ja us explicarem com ens va!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *