Tordera B 3-7 La Bisbal

Sense massa història. Podria ser un titular sobre el que hem viscut aquest matí a l’Emili Vendrell.  A les múltiples baixes que teníem s’hi han sumat a última hora les indisposicions d’en Fernando i d’en Manel, cosa que ha fet que, d’entrada, juguéssim amb dos jugadors menys davant una Bisbal que es jugava neutralitzar les opcions que tenien de baixar. D’entrada, l’assumpte, doncs, pintava malament, i pitjor pintava quan l’Àngel no havia arribat a presentar-se a temps. 0-3 en contra i, com qui diu, no havíem començat a moure les peces.

Al debut de l’Abel a la temporada una pèrdua de peça ha estat suficient per decantar el seu matx cap al bàndol visitant. El cronista ha passat per moltes angúnies a l’obertura però ha sabut desfer-se de les escomeses rivals i ha pogut esgarrapar unes taules.

Com que no hi havia possibilitats reals, veient els taulers, de fer gaire res i als empordanesos els hi anava bé fer taules a les partides restants, ha acabat esdevenint en això, l’enfrontament, doncs ningú ha volgut forçar les seves posicions i les taules han anat caient (Arseni, Jordi, Lluís, Robles i Carlos).

Afortunadament, jugàvem sense pressió ja que els deures fa dues setmanes que estan fets, i la temporada que ve ens retrobarem amb La Bisbal i amb altres rivals a preferent. Això, però, queda una mica lluny; no obstant, us ho explicarem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *