PEONA I PEÓ B 6,5 – 3,5 TORDERA A

Una jornada apacible, la d’avui. Potser perquè ja tot estava dat i beneït abans de començar, potser perquè ja ha començat la primavera, potser perquè avui qui més qui menys ja tenia el cap en algun altre lloc amb dos equips amb onze jugadors… vés a saber per què, però el cas és que avui no ha estat una jornada carregada de nervis, de tensió i, posats a dir-ho, de patiment, com ho acostumen a ser les matinals en què es juga un matx.

Hem sortirt aviat cap a Barcelona, amb un cel que tan podia amenaçar tempesta com, tal i com ha acabat, portar un dia prou bonic. No coneixíem el local de joc del Peona i peó, i hem coincidit tots a admirar l’edifici, una casa senyorial restaurada, a la part alta del Guinardó, amb una presència i una vista més que notables. Local còmode i molt ben condicionat.

Les partides han començat amb normalitat (un parell amb un cert retard dels amfitrions), i el matí s’ha anat escolant plàcidament.

Ja prop de migdia ha començat el degoteig de taules que, amb més o menys lluita, anaven deixant algunes taules de joc buides. I en el darrer tram és quan s’han decantat tres partides cap al costat local, igual com es podien haver decantat de l’altre.

L’equip del Guinardó ha celebrat amb alegria la victòria, i ens han comentat que havien preparat el matx amb molta cura, perquè potser els hi anava la permanència. Nosaltres els hem felicitat i hem posat rumb a Les Farreres, per jugar la darrera partida de la temporada, aquest cop ben entaulats, i cadascú contra els dos rivals (plats) que ja havia escollit d’antuvi. Finalment, els desempats s’han hagut de dirimir a les postres i als cafès,  i podem dir, passades les sis de la tarda, que qui ha guanyat finalment ha estat el Club d’Escacs Tordera. Felicitats a tots!!

acta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *