TORDERA A 9,5 – 0,5 GERUNDA C

Un partit gairebé de tràmit, podria ben bé ser el subtítol adient.

Avui a dos quarts de deu engegàvem la vuitena i penúltima ronda, i ho hem fet rebent la visita dels amics de Girona. Les circumstàncies han volgut que ells no tinguessin ja cap possibilitat d’aspirar a la permanència i nosaltres ja la teníem assegurada des de diumenge passat. Això li treia bona part de l’emoció al matx, perquè, ben mirat, no decidia gaire res.

A això cal sumar-hi el fet que l’equip rival presentava un quadre que, a priori, era molt inferior al nostre en tots els taulers, malgrat que nosaltres avui teníem també les baixes sensibles d’en Josep, al primer, i d’en Juan al tercer. Un cop d’ull a les dues llistes ja presagiava un resultat que, de no torçar-se res, havia de caure del nostre costat, tal i com ha acabat passant.

Les partides s’han anat desenvolupant normalment, i a les dues hores de joc no n’hi havia cap que presentés especials complicacions als nostres jugadors. Ha estat en el segon tram del matí que en Jordi ha començat de tenir problemes a rel de, potser, no haver calibrat prou bé un final que tenia clarament superior. Finalment, aquesta partida s’ha resolt en taules, i ha estat l’única, ja que la resta ha anat caient com pluja menuda cap al nostre bàndol.

Al final, resultat molt contundent, però un matí de joc apacible, agradable i sense gaire pressió.

Ens en queda una, al Peona i peó, de Barcelona, diumenge vinent. Ja en parlarem.

Constatem, però, abans de tancar aquesta crònica, com n’és de relaxant arribar a aquesta part de la lliga amb la feina feta i amb la tranquil·litat de no haver de patir fins al darrer sospir, com ens ha passat en altres temporades. Gaudim-ne!

acta

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *