Dotze Castells 5,5 – 4,5 Tordera B

El segon equip ha tingut aquest matí el desplaçament més llarg de tota la temporada, a Llers. L’equip local ens ha rebut en un petit però ben organitzat local, en què no només s’hi disputava el nostre matx sinó també el del filial dels empordanès.

Per part torderenca, només hem fet acte de presència vuit jugadors. Que ningú es preocupi, no hem perdut els altres dos del camí, sinó que hi havia més jugadors disponibles. I sort que un dels menys habituals, l’Àngel, està sempre disposat a donar-nos un cop de mà quan falta gent! Ha estat precisament ell, qui per sorpresa de molts, capgirava un final de peons aparentment inferior i ens donava el primer punt. En Carlos ha seguit la bona línia de les darreres rondes i avui ell i el seu oponent han firmat la pau. L’Arseni, en la partida d’avui molt segur, s’ha endut el punt sencer. Fins aquí, havíem aconseguit neutralitzar el desavantatge generat pels dos taulers vacants.

En Joan firmava la pau al mig joc. Tant ell com el seu oponent han opinat que al moment de l’armistici el torderenc tenia un molt lleuger avantatge. Després de la partida, fent això que ens agrada tant a alguns de remenar peces, ha quedat, si més no, en dubte. El cronista firmava també s’afegia a la línia taulista en una partida en què tots dos jugadors han tingut opcions serioses de victòria en algun moment que han acabat en no res.

3,5 a 3,5 i les tres partides restants no convidaven massa a l’optimisme. La resistència torderenca ha acabat quan en Jordi Quintana i en Lluís Ramírez (avui primer tauler) han vist com les seves partides es decantaven cap al costat local. Finalment, en Robles ha aconseguit maquillar el resultat amb una bona lliçó de com s’ha de jugar un final de cavalls.

Finalment, els llersencs han sortit victoriosos per 5,5 a 4,5. És cert que a ningú l’hi agrada perdre. Avui però, la combinació d’haver plantat cara a un equip més fort que nosaltres i la tranquil·litat de tenir els deures fets, fa que el resultat d’avui no sigui gaire amarg. La setmana que ve rebrem La Bisbal en el matx que tancarà la Lliga Catalana d’Escacs 2015 (almenys pel Tordera B). Us avancem que no serà fàcil, ja que els empordanesos vindran amb ganes d’eliminar les remotes opcions que tenen de perdre la categoria. Ja us ho explicarem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *