Figueres C 4 – 6 Tordera B

I ja en van tres de consecutives! El segon equip hem visitat aquest matí la capital de l’Alt Empordà amb els mateixos 10 que fa una setmana vam assaltar Palafolls per enfrontar-nos al Figueres C, rival directe a la part baixa del quadre. L’ELO ens donava com a favorits a la majoria de taulers, però l’escassa diferència deixava el pronòstic obert. A més, l’equip local presentava alguns escaquistes molt joves, en plena progressió i per tant molt més perillosos del que indica l’ELO.

Al cap d’una estona de començar a jugar, el vuitè tauler ha quedat ben embussat, de manera que l’Arseni i el seu contrincant han decidit que era hora de rentar-se’n les mans i passar la responsabilitat als altres nou de l’equip. Les primeres bones notícies han començat a arribar poc després, amb les victòries d’en Carlos i en Robles, totes dues molt treballades. En Manel, que avui s’ha retrobat sobre el tauler amb un vell conegut, ha firmat unes taules que semblava que ens afavorien. Qui escriu ha posat l’1 a 4 al marcador després d’una partida molt tranquil·la (no pas pel vetarà jugador local).

Un peó passat ha fet ballar totes les peces d’en Joan, que no ha trobat la manera d’aprofitar la qualitat que tenia d’avantatge. El seu jove contrincant ha aconseguit la primera victòria del seu equip. En Jordi Quintana, convocat a última hora per la baixa d’en Jacobo, ha aconseguit unes taules en una posició possiblement aventatjosa. Veient com estava el matx, era una bona aposta assegurar el mig punt.

Tota la responsabilitat ha recaigut als tres taulers de davant. Tot i l’aferrissada lluita, en Jordi Adillón ha cedit el punt; tal com diu ell mateix, els alfils han de fer d’alfils, i no de peó! Semblava que els dos Lluïsos tenien la partida ben encarrilada per, com a mínim fer taules i així assegurar el punt de l’equip. En Ramírez ha resolt convincentment la seva partida, fent que l’altre Lluís pogués jugar tranquil·lament perquè el matx ja estava guanyat. El nostre company està fent uns resultats de gran mestre: amb les d’avui, ja són 4 taules en 6 partides (és això el que fan els de primera línia, no?).

Amb la d’avui, encadenem la tercera victòria consecutiva i sembla que la lluita per evitar els últims llocs comença a pintar bé. Diumenge que ve ens visitarà un dels ossos durs de la lliga, el Salt i Girona. El favorit del matx és clar, però lluitarem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *