Palafolls 3 – 7 Tordera B

Els del segon equip ens hem hagut d’aixecar ben aviat; se’ns presentava un viatge molt llarg (ben bé 10 minuts) fins a Palafolls. El partit es preveia molt igualat, ells tenien millor ELO en els cinc primers taulers i nosaltres, en els cinc últims.

El matx se’ns ha posat molt de cara quan, l’Arseni i en Joan situàven, després de molt poca estona de lluita, el 0 a 2 al marcador. Qui escriu, després d’una obertura que ha deixat molt a desitjar, s’ha trobat una combinació tàctica que portava a un mat imparable. En Jordi Quintana, que feia estona que tenia la partida una mica millor que qui tenia assegut davant, ha materialitzat el punt. Moltes patacades a la partida d’en Manel. Al final, també s’ha resolt a favor del torderenc, deixant un contundent i sorprenent 0 a 5 al marcador.

En Lluís Ramírez, veient que l’equip ho tenia molt bé, ha ideat un pla que permetés assgegurar les taules. Dit i fet, el seu mig punt ha valgut el punt sencer per l’equip. Poca estona després també firmava taules en Carlos. Per segona setmana seguida, anem guanyant 6 a 1, ja ens ho podríem prendre com un costum!! El contrincant d’en Jordi Adillón ha aconseguit l’única victòria pel bàndol local. Finalment, en Lluís Puigdemont i en Robles han firmat dues suades taules.

Tot i que les forces dels dos bàndols eren molt igualades, hem obtingut una victòria sense massa patiments. Aquest punt ens permet atrapar el nostre rival d’avui a la taula i ens dóna molt d’aire en la lluita per la permanència. La setmana que ve visitem un altre rival directe: el Figueres C. Llavors sí que tocarà matinar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *