Tordera B 6 – 4 Lloret

El segon equip hem aconseguit, per fi, la primera victòria de la temporada.

Se’ns presentava un matí força complicat, ja que en funció del resultat d’avui tindríem opcions reals de permanència o no. Davant nostre teníem un Lloret en unes condicions molt semblants a les nostres (acabat d’ascendir i sense cap punt). Tot i que l’ELO ens donava com a favorits, érem conscients que la tasca no era gens fàcil.

El cronista s’ha vist sorprès per un pressumpte doble de rei i dama, que al final ha resultat no ser-ho. La broma ha costat el punt al veterà jugador lloretenc. Pensant més en l’equip que en l’àmbit individual, en Lluís Puigdemont ha acceptat unes taules ofertes pel seu rival. Als dos darrers taulers, molt joves per part lloretenca, s’ha imposat l’experiència d’en Jordi Quintana i d’en Joan, que deixaven un panorama bastant favorable (3,5 a 0,5). L’Arseni ha decidit que era un bon moment per afegir-se a la festa i ha acabat de collar un rival que feia estona que ho tenia complicat. En Carlos firmava unes taules que asseguraven que com a mínim mig punt es quedava a casa. En Jacobo, que després d’unes quantes rondes amb el primer equip ha pogut tornar a jugar amb nosaltres ha aconseguit el punt definitiu pels locals.

A partir d’aquí, l’equip visitant s’ha refet. Per sort, però, la victòria de l’equip ja estava assegurada. Han anat caient, mica en mica, les partides d’en Jordi Adillón, en Lluís Ramírez i en Robles.

Finalment, doncs, hem sumat el primer punt de la temporada i d’aquesta manera respirem una mica tranquils. La setmana vinent, però, recuperem el derbi de l’Alt Maresme i visitem el Palafolls. És un probable rival directe a la part baixa de la taula, de manera que seria molt important esgarrapar algun puntet. Ja us en farem cinc cèntims!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *