Guixolenc 9 – 1 Tordera B

Tasca dificilíssima la que es presentava avui a l’equip B: ens enfrontàvem a un clar candidat a guanyar la lliga, el Guixolenc. A més, ho fèiem com a visitants. Per si no n’hi hagués prou, els nostres oponents han alineat els deu primers jugadors de la llista. Per part torderenca, cal destacar el debut d’en David amb l’equip B.

El matx en sí ha tingut poca història. L’Elo ha imposat la seva llei en nou dels deu taulers (se n’ha pogut escapar qui escriu). Mica en mica, han anat caient la resta de punts cap al costat local. Cal destacar, però, que els tres primers taulers eren pràcticament impossibles (l’Elo del tercer tauler, 2236). Tampoc s’ha de passar per alt la feina d’alguns que han estat molt a prop de puntuar (Carlos, Jordi Quintana, Joan…).

En fi, avui hem jugat un partit d’una lliga que probablement no és la nostra. Quan sí que és important que estiguem fins és la setmana que ve, que rebem el Lloret, un rival directe que tampoc ha estrenat el seu caseller de punts. Ja explicarem qui dels dos l’estrena (o tots dos!)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *