Tordera B 3,5 – 6,5 Cassà

Amb un parell de dies de retard, arriba la crònica del matx del passat diumenge del segon equip. Parlant de retards, per uns petits problemes tècnics a l’hora d’aparcar per part de l’equip visitant, el partit va començar tocats dos quarts de deu. L’equip visitant només presentava nou jugadors, quedant-se en Lluís Ramírez sense parella de ball.

Per part nostra, força  novetats respecte l’alineació de la setmana anterior (Jordi Adillón, Lluís Puigdemont, Manel, Robles en comptes de Jacobo, Arseni i Jordi Quintana). Presumiblement, presentàvem un equip una mica més potent, però tot i així l’equip rival ens superava en ELO a tots els taulers.

El Cassà es va avançar al marcador quan en Tomàs i l’Àngel van perdre les seves partides. En Manel va estar molt a prop d’estrenar la temporada guanyant, però el seu contrincant va parar-li un parany que l’hi va passar per alt. En Carlos i el seu rival van pactar taules, deixant 1,5 a 3,5 al marcador.

En Joan tenia dos peons de més. Fins aquí fantàstic, no? Doncs bé, resulta que els peons del contrincant l’hi havien castigat un alfil de cara a la paret. El jugador visitant va saber aprofitar l’avinentesa per endur-se el punt. La sensació però, per segona setmana seguida, és que en Joan és molt a prop de puntuar.

El matx semblava bastant perdut, però en Robles, en plena forma, debutava en la lliga d’enguany enduent-se el primer punt. En Lluís Puigdemont, per la seva part, firmava unes meritòries taules al segon tauler i jugant amb negres.

Amb el 3 a 5 al marcador, qui escriu no va poder estar pendent del primer tauler perquè prou feina tenia a sobreviure en la seva partida. En Jordi Adillón va haver de cedir el seu punt, de manera que el Cassà s’assegurava la victòria. El cronista, aprofitant alguna imprecisió de càlcul del seu oponent, rescatava mig punt d’una partida en què havia estat inferior des de l’obertura.

Finalment, 3,5 a 6,5. Després de dues rondes, continuem sense puntuar, però la sensació és que no sóm molt lluny de fer-ho. La setmana que ve ens desplaçarem a Sant Feliu de Guíxols per visitar un dels equips (o l’equip) més forts del grup, el Guixolenc. Serà una missió molt complicada, però lluitarem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *