TORDERA A 6 – 4 MALGRAT

Ha tornat a engegar, un any més, la Lliga Catalana per Equips. De nou, també, el nostre club hi prn part amb dos equips, enquadrats en la categoria Segona Divisió, grup I l’equip A i a Categoria Preferent de la Terrirorial de Girona l’equip B.

Aquest matí el primer equip començava rebent a casa l’equip veí de Malgrat de Mar. L’alineació estava condicionada a la sensible baixa de l’Eduard, que ha perdut recentment la seva mare (una abraçada sentida de tots plegats, Eduard!).

El matx ha començat puntualment a dos quarts de deu, i en el primer tram de joc s’ha observat una enganxosa igualtat en la majoria dels taulers, cosa que feia presagiar força patiment i, sobretot, molta incertesa fins al final. En la nostra preparació del matx valoràvem com a força temible la davantera dels malgratencs, i ens imaginàvem que les plantofades ens vindrien per aquest costat. I no ha estat ben bé així. A mig matí es decretaven les taules al primer tauler entre en Josep i en Jordi Garriga, després d’una partida on hi ha hagut molt de respecte mutu. Gats vells tots dos.

Al cap de poc era qui escriu que es trobava amb un cop tàctic que li ha passat per alt al rival, i en Joan Martorell també signava les taules.

Amb l’empat general en Carles, amb les negres, ha doblegat amb autoritat la resistència del rival i ens ha avançat al caseller.

No ha passat gaire estona perquè en Fernando, que es retrobava amb el tauler despés d’un parèntesi, deixés clara la seva classe, el seu bon criteri en endu-se un altre punt sencer.

No ha pogut, en canvi, en Ferran resistir l’escomesa d’en Pere Garriga amb les blanques, i ha hagut de retre el rei, tornant a posar emoció a l’encontre.

En poca estona, però, en Joan anotava mig punt més al tercer tauler, després d’una partida on ha superat en David Solé en gairebé tot, excepte en la resolució.

De nou una derrota, al darrer tauler, que defensava en Lluís, ha donat encara esperances als malgratencs, però el bon pols d’en Pau (veterà amb molts galons), d’en Jordi (que ha atacat de manera continuada tota la partida, com a ell li agrada) i d’en Juan José (que de mica en mica ha anat cargolant més i més el contrari fins a deixar-lo sense esma, tot i que al final, amb el resultat ja decidit, han acordat les taules) han acabat posant el 6 a 4 definitiu que ens deixava el punt a casa.

Bon començament, doncs, i ara a esperar els del Comtal, un equip que, de segur, no ensdonarà pas facilitats. En parlarem diumenge vinent.

http://www.escacs.cat/index.php/component/fce?op=20&tasca=resultats#/grup/2015005

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *