Palafrugell 7 – 3 Tordera B

Doncs ja hi tornem a ser pel tros; els de l’equip B també hem començat la temporada escaquista. A nosaltres ens ha tocat aixecar-nos aviat per anar fins a Palafrugell, on per cert, hem patit unes fortes ràfegues de vent.

Comentant-ho l’altre dia, ens va semblar que anant nou jugadors ja en faríem prou per guanyar, i per tant no calia fer matinar ningú més. Bromes a part, el matx ja ens donava l’esquena amb l’1 a 0 inicial i els dos més, molt matiners, que han aconseguit els jugadors locals contra els veterans de l’equip, l’Àngel i en Tomàs.

Sembla clar que quan l’equip perd 3 a 0, no és masssa bon negoci fer taules. El dia que van explicar això a classe els de Tordera no hi érem, perquè hi ha hagut una pluja de taules (Carlos, Lluís, Quintana, Angelats, Arseni, Jacobo, no sé ben bé si ha estat aquest l’0rdre) en molt poca estona que ha deixat el punt a l’Empordà. Tot sigui dit, els que les hem firmat hem provat anant i tornant d’endur-nos algun punt sencer, però no hi ha hagut manera.

Amb el partit ja decantat pels palafrugellencs, en Joan ha acabat de jugar, ell molt apurat de temps i el seu rival amb molts minuts, un final de dues torres i dama per banda. Ha estat un final d’aquells que costa identificar qui és que juga per fer taules i qui juga per guanyar, amb patacades i amenaces de patacades per les dues bandes. Al final però, la pressió del rellotge acabat sent determinant.

Finalment, 7 a 3. A criteri de qui escriu, però, hem fet mèrits perquè el marcador fós un xic més ajustat. La setmana que ve rebem el potent Cassà, des d’aquí mateix explicarem com ha anat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *