Tordera “C” 3,5-0,5 Olot “F”

Nova visita d’un filial de l’Olot a l’Emili Vendrell (la tercera vegada a la present temporada!) i magnífica victòria de l’equip torderenc, el qual s’enfrontava a un conjunt ple de jugadors amb poca experiència com a jugadors federats, sent això un fet determinant de cara al resultat final.

La partida del cronista ha estat la primera en acabar-se després d’amenaçar-li la torre i la dama alhora amb el cavall a la meva rival. L’Àngel al tercer tauler no ha tingut compassió del seu contrincant i ha situat el 2-0 al marcador, mentre que en Roger, al quart, amb un joc molt ofensiu i vistós ha certificat la victòria del tercer equip del Tordera.

Al primer tauler en Jordi Quintana s’enfrontava davant el mateix rival que la setmana passada (pocs escaquistes poden dir això!) i signava unes amistoses taules.

Així doncs, el Tordera “C” ha acabat novè de 16 equips de la tercera provincial gironina, estant prou satisfets per la feina realitzada i amb ganes de donar guerra l’any vinent.  Malgrat això, queda un munt perquè arribi i us puguem tornar a publicar les cròniques al blog del club. Fins llavors serà!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *