Gerunda D 1 – 7 Tordera B

Sembla que el segon equip ha recuperat el rumb. Avui ens hem plantat al Pla de Palau davant d’un Gerunda D que, llevat d’un parell de jugadors, era molt jove.

El matí ha començat molt bé: en els primers compassos del partit l’Arseni ja duia una torre d’avantatge. Una estona després, en Manolo i en Carlos també quedaven en posicions superiors gairebé definitives. Així doncs, no hem trigat gaire a avançar-nos per 0 a 3. Mans i mànigues del cronista per forçar un final de taules mortes, però al final no hi ha hagut manera. Crec que no ha passat ni un minut des que hem signat les taules que el contrincant d’en Jacobo retia el rei, deixant el matx vist per sentència. La partida, per cert, espectacular: Just quan el jugador local l’hi ha fet un doble de torre i dama, el nostre capità ha llançat totes les peces a l’atac i, després de sacrificar dues peces, ha convertit la posició en una victòria impepinable. En Lluís Puigdemont, que després de moltes rondes tornava amb l’equip B, guanyava una partida que ha tingut controlada tota l’estona. També s’enduia el punt sencer l’altre Lluís, i finalment, en Robles signava taules deixant el marcador amb aquest clar 1 a 7.

Després d’haver atropellat avui el Gerunda D i sense saber cap més resultat del grup, l’equip està salvat del descens. A més, passi el que passi avui, tindrem alguna opció de ser segons i, per tant, de pujar. Fins i tot, es pot donar el cas que depenguem de nosaltres mateixos! En fi, millor no fer volar coloms abans d’hora… la setmana que ve rebem el potent Vilobí just abans de fer el dinar de final de temporada. Ja us explicarem què tal!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *