Guixolenc “C” 3-1 Tordera “C”

Derrota del tercer equip del Tordera davant un altre equip “C”, el del Guixolenc, un equip que la temporada vinent jugarà a la segona provincial gràcies al segon lloc que ha obtingut a la lliga aquesta temporada, el qual significa una plaça per l’ascens directe de categoria.

Avui s’acabava el que és la lliga a la tercera provincial, però falten dues rondes de play-off que determinaran a quin lloc classificatori determinat acabem pel que fa al global de la tercera provincial, tenint en compte tant el nostre grup com l’altre que hi ha, creuant-nos, d’aquesta manera, amb rivals de l’altre grup per saber a quina posició exacta acabem.

Referint-nos al matx, certament no hi ha hagut massa història. Aviat signava taules l’Àngel al segon tauler amb una posició encallada, en David perdia un cavall i en Roger veia extremadament debilitat el seu enroc, fets que han provocat les seves derrotes i, el cronista, al primer tauler, ha estat l’últim en acabar signant també taules amb una posició molt igualada.
Aquesta setmana es farà el sorteig al qual en sortirà el nostre rival d’aquest diumenge, n’estarem pendents i diumenge vinent us explicarem com ha anat. Que passeu una bona setmana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *