Caldenc 3 – 5 Tordera B

L’equip B s’ha retrobat amb la victòria. Avui al matí hem arribat a Caldes de Malavella uns vint minuts abans de l’hora (mai està de més anar amb una mica de temps), on els jugadors locals ens han rebut coordialment.

Sabíem que el partit d’avui era molt important, ja que, guanyant ens situaríem a mig punt del segon lloc i, perdent, rondaríem la zona de les patacades. De patacades, precisament, n’hi ha hagut ben d’hora al tauler d’en Tomàs: El seu contrincant s’ha deixat endur pel frenètic ritme del torderenc i ben d’hora s’ha trobat en un final perdedor. Primera victòria d’en Tomàs d’aquesta temporada. Que ràpid n’aprèn aquest jovent! L’Arseni, d’altra banda, no ha previst una jugada intermitja que l’ha condemnat a perdre el punt. Feia estona que se sentia olor d’1 a 2 provinent del vuitè tauler, i és que en Jordi ha guanyat una peça al seu oponent i no ha deixat lloc a cap possible sorpresa: ens tornàvem a avançar.

En Lluís, molt ferm en la partida d’avui, ha aprofitat el poc temps que quedava al rival, però sobretot la posició que hi havia al tauler per fer l’1 a 3. En el duel, segurament, més experimentat del matx, s’ha signat la pau després d’una intensa guerra. Aparentment, el mig punt d’en Robles ens afavoria a nosaltres. De fet, així ho ha corroborat en Jacobo, que continua intractable al primer tauler. Qui escriu això no ha tingut opcions de jugar per guanyar en tota la partida, però ha pogut tornar cap a casa amb mig puntet. Finalment, la posició d’en Carlos semblava guanyadora (probablement, ho era), però una errada l’ha deixat en situació de taules. Després ha passat allò que passa a vegades quan queden pocs segons per banda: s’ha deixat de pitjar el rellotge i… bé, ja us ho podeu imaginar.

Finalment doncs, victòria torderenca en un altre partit molt igualat. De fet, la lliga queda igualadíssima: A falta de dues rondes, no tenim del tot lligada la permanència i al mateix temps, estem a mig punt de l’ascens! Ens esperen doncs dos diumenges amb molta emoció. La setmana que ve torna tocar desplaçar-se, en aquest cas a la capital de la província per jugar contra el Gerunda D. Ja us en farem cinc cèntims!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *