Tordera B 4 – 4 Olot C

El segon equip continuem sense trobar el camí de la victòria. Avui, almenys però, hem rescatat mig puntet.

L’Olot C s’ha presentat amb uns pocs minuts de retard a l’Emili Vendrell, format per jugadors joves als taulers de darrere i més experimentats als de davant. Jugàvem amb l’avantatge que no havien guanyat cap partit, per tant a priori eren un equip assequible. Jugàvem també amb l’inconvenient que no havien guanyat cap partit, de manera que han vingut amb moltes ganes d’estrenar-se.

Poca estona després d’haver engegat els rellotges, en Jordi i l’Arseni duien una torre de més, fent que es preveiés un matí força tranquil. El delegat de l’equip visitant es preocupava, no pel nivell de joc, sinó per la velocitat a la qual jugaven els seus joves companys. L’Arseni, a hores d’ara no sé ben bé com, s’ha deixat la dama però tot i així ha acabat fent mat. En Tomàs rescatava el primer mig punt de la temporada en un final no gaire esperançador, i pocs minuts després en Jordi rematava el punt. 2,5 a 0,5, quedant els 4 de davant i en Joan: pintava molt bé. Aquest, però, havia anat reculant a l’obertura fins que el jove contrincant l’hi ha acabat guanyant una qualitat i, seguidament, la partida.

El cronista transformava el peó de més en un final de torres en un altre punt (no sense dificultats). Es tractava de fer només un punt en els tres primers taulers per guanyar el matx. Avui, però, ha passat allò que passa a vegades… Derrotes d’en Robles i en Carlos que deixaven tota la responsabilitat a en Lluís. Després dels intents d’un i de l’altre, la partida ha acabat sense vencedor ni vençut.

Al final, doncs mig punt per cada equip. Segons com ho mirem, una relliscada o mig puntet per allunyar-nos de la zona perillosa. La setmana que ve visitarem el Caldenc, equip ascendit la temporada passada de segona i que lluita per, l’any que ve, jugar a preferent. Ja us en farem cinc cèntims!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *