GERUNDA B 6,5 – 3,5 TORDERA A

La tranquil·litat haurà d’esperar. Hi havia la possibilitat que avui l’equip ja pogués respirar tranquil pel que queda de campionat, però les coses no han sortit com ens hauria agradat, i ara caldrà no perdre la concentració en el tram final.

Només d’arribar a Girona, al Centre Cívic, l’escenari ja era una mica imposant. Han canviat la ubicació habitual per una sala més gran perquè avui jugaven quatre equips i han preferit que compartissin local. Feia goig de veure trenta-quatre taulers, seixanta-vuit jugadors, tots a la vegada!

El nostre matx ha començat amb normalitat, però amb la certesa que, si nosaltres buscàvem assegurar la permanència, els gironins lluitaven per no perdre qui sap si el darrer tren. L’equip que han presentat era compacte i, sobretot, molt motivat.

Segons les llistes, nosaltres érem més forts als sis primers taulers i ells ho eren als altres quatre. Sempre amb diferències no massa significatives.

Els resultats més matiners han estat les taules d’en Josep (que jugava engripat) al primer i la victòria de l’Eduard al segon, en partida força explosiva.

En Pere i en Joan semblaven tenir alguns problemes, i la resta s’anava jugant amb totes les possibilitats obertes.

Qui escriu també ha signat les taules i el mateix han pogut fer en Joan i en Pere. No ha trigat gaire a sumar-s’hi també l’empat d’en Ferran.

I llavors ha començat el desgavell. Una rere l’altra les quatre partides restants han anat caient del costat gironí, amb la qual cosa el resultat final no admetia pas cap dubte.

Caldrà veure si amb l’equip ganxó tenim el dia més inspirat.

Us ho explicarem.

Per veure’n l’acta: http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=176

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *