Lloret 4,5 – 3,5 Tordera B

Nova ensopegada del segon equip, avui a casa el líder: el Lloret. Al voltant de dos quarts de deu del matí hem arribat al local selvatà juntament amb els companys de l’equip C i ens hem encabit en una petita sala per disputar un doble duel Lloret-Tordera.

Fent un recompte d’aquells que es fan habitualment, ens n’hem adonat que ells només eren 7, de manera que el cronista s’ha quedat sense parella de ball. Celada d’obertura d’en Jacobo que ha servit, no només per guanyar un peó, sinó també per esbotzar l’esquema construït pel contrincant. Amb quinze jugades n’ha fet prou per fer el 0-2, deixant ja mitja feina feta. Nova derrota d’en Tomàs, que continua sense puntuar, i tal i com ha reconegut ell mateix, sense jugar al mateix nivell que en altres temporades. La victòria de l’Arseni, però, convidava a l’optimisme: Tot i que tres de les quatre partides es veien difícils, portar 3 punts ens donava molta força. En Lluís, quan semblava que millor ho tenia, ho ha calculat tot excepte una combinació que acabava en mat, justament la que l’hi ha fet el rival.
Menció especial per la partida d’en Robles: Mig joc/final amb dama, torre i alfils de diferent color per banda, amb un peó més pel jugador lloretenc i a més, un peó passat. Al nostre veterà company se l’hi ha plantejat la possibilitat de canviar dames, però ni ho ha fet, ni ha permès que ho fes el rival: L’ha portat a l’altra banda de tauler per fer mat! A més, imparable!… o gairebé. El jugador local, ha hagut de sacrificar la dama per aturar-lo. A canvi però, de la torre, la dama i dos peons perillosíssims, que han acabat resultant decisius. Sense ànim ofendre ningú, no estic segur de si el jugador lloretenc havia calculat que sortia guanyant després de tot aquest festival, o si, com diem els escaquistes a vegades, «se l’ha trobat». Finalment, les partides d’en Carlos i en Quintana, que feia estona que es veien peludes, han caigut pel bàndol local. O almenys, això creia un servidor fins que ha vist l’acta per internet! En Jordi es trobava en una posició força inferior, i el seu oponent, veient que així guanyava el seu equip, deu haver proposat taules… suposo que deu haver anat així!
En fi, tal dia farà un any! La setmana que ve rebem un dels equips de la part baixa de la taula, l’Olot C. Si no volem veure’ns implicats de ple en la seva lluita, potser estaria bé començar a sumar punts. Ja us explicarem com ens ha anat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *