Tordera B 2,5 – 5,5 Figueres D

El Figueres D ha donat la sorpresa en un matí negre del nostre equip. Superiors en ELO a tots els taulers, i amb el punt per incompareixença d’en Jacobo, les coses han començat pintant molt bé pels nostres interessos. En Manel, que apareixia per primer cop aquesta temporada amb l’alineació de l’equip B, ha abaixat un moment la guàrdia i s’ha trobat l’enroc fet un nyap, de manera que ha hagut de plegar. Els empordanesos s’avançaven amb la derrota de l’Arseni, amb un abandonament una mica prematur, pel meu gust. El cronista, avui sense passar gaire angúnies, aprofitava un error del contrincant per posar l’empat a 2 al marcador.
A partir d’aquí, les coses han anat de mal en pitjor: primer amb la derrota d’En Tomàs, desaprofitant un bon final, i després amb la d’en Carlos contra un contrincant molt jove. 2 a 4 i només un miracle podia salvar mig punt, ja que en Robles es trobava amb l’aigua al coll i el contrincant d’en Lluís Ramírez ha jugat el final tal com si jugués un partit de futbol amb vuit defenses. Tot i els nombrosos intents d’endur-se el punt sencer d’en Lluís i la voluntat de capgirar la partida d’en Robles, no ha estat possible que l’equip puntués. Al final, doncs, 2,5 a 5,5 i tal dia farà un any.
La setmana que ve tenim una missió força més complicada, visitem el líder Lloret. Els selvatans continuen immaculats, però la lliga està molt igualada i, tal com s’ha demostrat avui, pot passar de tot i més!
Abans de tancar aquesta crònica, m’agradaria felicitar en Manel i la seva dona (fa quinze dies ho volia fer i me’n vaig descuidar, però millor tard que mai!). Benvingut al món, Samuel!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *