TORDERA “C” 2 – 2 “GUIXOLENC “D”

Segona ronda de la Lliga Catalana que s’ha efectuat per part de l’equip C, que en aquest cas rebíem al conjunt del Guixolenc “D” a l’Emili Vendrell amb equip complet per part nostra.

Abans d’iniciar-se el matx vèiem que els rivals es presentaven amb un jugador menys, així que l’Àngel ha sumat el punt sense suar-lo.

Poca estona després de començar, en David patia una pèrdua de dama i, conseqüentment, la partida.

Avui era el debut d’en Roger al segon tauler i, després d’un desenvolupament de la partida complicat per part seva, han anat caient les seves peces i també ha acabat perdent la partida.

Així doncs, 1-2 al marcador a l’espera del que succeís a la meva partida, una partida molt patida, a la qual el rival probablement s’ha sentit més còmode que jo la majoria d’ella, i tres jugades després de rebutjar la meva petició de taules, perdia la dama i la partida se’m posava molt fàcil perquè acabés amb victòria meva, i així va ser.

La setmana vinent anem a Hostalric a un matx que, com tots, s’ha de disputar, però veient el nivell de rival no ens podem fer massa il·lusions. Ja us ho explicarem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *